Nekaj skrivnosti iz iger Dark Souls, Demon’s Souls in Elden Ring, katerih zagotovo še niste vedeli

Če ste pristaš iger razvijalca FromSoftware potem vam je jasno, da vse njihove igre vsebujejo zanimivo zgodbo in zgodovino sveta, le da vse te zadeve ne povejo naravnost skozi kakšne vmesne sekvence, ampak mora igralec vse te skrivnosti odkriti sam. Igranje njihovih iger tako ne predstavlja izziva samo po težavnosti boja, ampak tudi na področju razumevanja štorije, da sploh veš koga za vraga pretepaš in zakaj.

Dojemanje njihovih svetov ni lahka naloga in če ste že preigrali kakšno njihovo igro, potem toplo priporočam obisk YouTube kanala VaatiVidya. Ta se bavi izključno z razlaganjem mitologije iger razvijalca FromSoftware in, glede na tako omejeno nišo, bi človek pričakoval tudi manjše število sledilcev. Vendar pa je očitno zmedenih Dark Souls igralcev cel kup in VaatiVidya je nabral že več kot 1,63 milijona naročnikov, k njegovi popularnosti pa je zagotovo tudi pripomoglo dejstvo, da tip preprosto zna izdelati zanimiv video, ki je visoke kakovosti in vedno predstavi nekaj novega.

Pred kratkim je tip izdal nov posnetek, ki pokaže 10 stvari iz FromSofware iger, ki bodo neznanke tudi največjim veteranom. Med drugim lahko vidimo, da je Andre iz prvega Dark Soulsa sprva nosil veliko večjo vlogo v igri, preden so ga spremenili v kovača. Vidimo lahko tudi razlago Demon’s Souls imena in celo novo informacijo glede prihajajočega Elden Ringa.

Ko smo že pri Elden Ringu, FromSoftware o igri ni povedal nič novega že res dolgo in Vaati predvideva, da je bil naslov prestavljen in da zna iziti proti koncu leta 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime