Ninja želve so prispele v Smite

Koliko točno je franšiza Ninja želv danes popularna nimam pojma, a zagotovo ne prinaša takšnih denarcev kot denimo junaki iz Marvel vesolja, ki z vsakim superjunaškim filmom podirajo rekorde gledanosti v kinih. Marvel je zadnja leta prisoten tudi v igrah in aktualna sezona igre Fortnite v ospredje ponuja ravno njihove junake v oprijetih pajkicah.

Igra Smite, na kateri že dolgo dela razvijalec Hi-Rez Studios takšnega proračuna nima, zato so se raje spustili v sodelovanje z Nickelodeonom in rezultat partnerstva je to, da bomo lahko zelene želvake kmalu lahko gledali v igri Smite.

Partnerstvo je malce nenavadno, saj je Smite MOBA igra, ki jo nadzorujemo iz tretjeosebnega pogleda, govori pa o bitki božanstev. Ninja želve so vsekakor dobri borci, ki se najraje bašejo s picami v kanalizaciji, a dvomim, da bi jih tudi največji oboževalci označili za Bogove.

Želve bodo v igro prispele preko naslednje sezonske prepustnice, ki jo bomo dobili novembra in sicer v obliki preoblek za različna božanstva. Leonardo bo dobil preobleko za Osirisa, Raphael za Lokija, Donatello za Sin Wukonga in Michalengelo za Mecuryja. Slednji je še najbolj zanimiv, saj se bo lahko okoli prevažal s čisto pravim skejtom. Vidno vlogo bosta igrala tudi Shredder in Master Splinter, tako da bomo v Smite dobili celotno zasedbo Ninja želv.

Smite je za igranje povsem brezplačen, prenesete pa si ga lahko tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime