Watch Dogs Legion prejel sistemske zahteve – za najvišje nastavitve potrebujete RTX 3080

Naslednje poglavje Watch Dogs serije se bo odvijalo v Londonu in ena glavnih značilnosti igre je dejstvo, da boste lahko v svoje vrste DeadSec organizacije priklicali prav vsakega NPC-ja, ki se bo sprehajal po okoliških ulicah in nato se boste lahko v njegovi koži tudi podali na dejansko misijo. Še vedno sem mnenja, da je to obetaven pristop pri oblikovanju odprtega sveta, a po drugi strani imam občutek, da bo ta noviteta postala dolgočasna po kaki uri igranja in dobili bomo dolgočasno zgodbo, z eno nezanimivo mehaniko.

A morda se motim in nas bo Legion popolnoma prevzel. To bomo videli konec meseca, pred tem pa se lahko na novo poglavje serije pripravimo tudi praktično. Ubisoft je namreč nedavno izdal sistemske zahteve in te prijazno in učinkovito razdelal v različne kategorije, tako da boste točno vedeli, na kakšnih nastavitvah boste lahko igro poganjali.

Kot vidite, za tiste najnižje nastavitve ne boste potrebovali kakšnega mišičnjaka. Grafična kartica GTX 970 je zdaj stara že tri generacije, a pri nižjih grafičnih opcijah na 1080p ločljivosti boste Legion vseeno lahko brezskrbno preigravali. Če vaš monitor lahko izdavi samo 1080p ločljivost, potem bo “High” grafična opcija kot naročena za vas. Nudi lepo ravnovesje med strojnimi komponentami in grafično lepoto. Če slučajno nimate takšnega računalnika, potem lahko oko vržete na naš HOPsi računalnik.

Zanimivo postane, ko se želite poigrati z ray tracing nastavitvami. Te za zdaj podpirajo samo NVIDIA grafične kartice in tudi tu dobimo več različnih kategorij. Za tiste res najvišje nastavitve boste potrebovali najnovejšo grafično kartico RTX 3080, to pa vam bo omogočalo igranje v 4K ločljivosti.

Ubisoft je za nas pripravil lep seznam zahtev, manjkajo edino sličice na sekundo, saj me res zanima, če bo RTX 3080 dovolj za poganjanje v 4K ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo. Odgovor na moje vprašanje ni več daleč stran, saj nas izid Watch Dogs Legion čaka že 29. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime