Najboljši Dark Souls modderji so se združili za delo na novi ogromni modifikaciji Nightfall

Ko si enkrat okužen z Dark Souls mrzlico težko najdeš primeren nadomestek za svojo drogo. Res je, da smo nedavno dobili Mortal Shell, vendar pa je bil to manjši projekt in nikakor ni mogel preseči svojega idola, ki ga je leta nazaj spočel razvijalec FromSoftware. Ta je trenutno zaposlen z izdelavo nove igre Elden Ring, a glede na pomanjkanje novih informacij je ta naslov še precej daleč stran.

Ker se na sceni Dark Souls iger tako trenutno ne dogaja nič novega, so se odločili najboljši modderji Dark Souls scene združiti moči in včeraj so napovedali nov projekt Nightfall. Gre za morda največjo modifikacijo za Dark Souls doslej in avtorji pravijo, da bo igra neposredno nadaljevanje izvirnika.

Na čelu projekta stoji Grimrukh, ki je v preteklosti razvil hudo popularni modifikaciji Daughters of Ash in Roguelike Souls. Pridružili se mu bosta še dve večji imeni: Meowmaritus, ki je nadarjen ustvarjalec animacij in AinTunez, ki je v preteklosti ustvaril modifikacijo QuickSouls.

Tokrat glavne vloge ne bo nosil protagonist originala, ampak povsem nov karakter. Nightfall naj bi med drugim prinesel povsem novo mapo, ki naj bi bila nekakšna predelava mesta Lordran. Čakajo nas novi sovražniki in šefi, vračajo pa se tudi že znani grdavži, le da bodo ti tokrat vsebovali drugačne vzorce premikanja in napadanja. Razvijalec bo dodal nova orožja in oklepe, zanimivo pa je, da bo korenito spremembo doživel tudi boj, ki naj bi bil tokrat bolj podoben tistemu iz Dark Souls 3.

Razvijalec pravi, da bo Nightfall pripravljen enkrat v sredini naslednjega leta, razvijalca pa lahko podprete tudi na Patreonu, kar vam bo prineslo tudi vpogled v razvoj tega ambicioznega projekta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime