Umrla je igralka Conchata Ferrell, najbolj znana po vlogi Berte v seriji Dva moža in pol

Igralka Conchata Ferrell, ki se je najbolj spomnimo po vlogi razborite, močne in zabavne Berte v seriji Dva moža in pol, je v ponedeljek umrla zaradi posledic srčnega infarkta.

Trikratna nominiranka za prestižno nagrado Emmy je svoje igralske podvige začela na gledališkem odru, na televiziji pa je nase opozorila v seriji L.A. Law, kjer si je leta 1992 prislužila tudi prvo nominacijo za Emmyja. Leta 2005 in 2007 je za svojo vlogo Berte prejela še dve nominaciji, kasneje pa se je pojavila tudi v Netflixovi seriji The Ranch, filmu A Very Nutty Christmas, pojavila pa se bo tudi v prihajajočem Deported.

Kar težko je verjeti, da je Conchata ob svojem slovesu štela kar 77 let, saj je bila videti precej mlajša. Bivši soigralki sta se preko Twitterja že poklonila Jon Cryer in Charlie Sheen. Jon, ki je v seriji Dva moža in pol igral Alana Harperja, jo je označil kot zelo ljubečo osebo in njena stroga zunanjost je bila samo produkt domišljije scenaristov, Charlie Sheen pa jo je označil za pravo prijateljico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime