World of Warcraft nova posodobitev prepolovila maksimalno število stopenj in uvedla vrsto drugih sprememb

26. oktobra naj bi World of Warcraft prejel novo razširitev Shadowlands, a se je razvijalec Blizzard odločil, da dodatek še ni povsem nared za množično igranje. Izid so zato prestavili na nedoločen datum, hkrati pa sporočili, da igralci ne bodo ostali povsem brez vsebine, saj bo kmalu izšla posodobitev, ki bo prinesla veliko obljubljenih Shadowlands stvari.

To se je včeraj končno zgodilo in nova posodobitev 9.0.1 je zdaj uradno zaživela na strežnikih in igralci se lahko že zdaj spustite v prenovljeno deželo Azerotha.

Največje spremembe so se zgodile na področju stopnjevanja. Pri ustvarjenju novega karakterja boste svoje življenje začeli na novem otoku Exile’s Reach. Ta je namenjen novincem in lepo predstavi vse igralne mehanike igre in jih pripravi na nadaljnje potovanje. Ko boste na Exile’s Reach dosegli stopnjo 10, se boste lahko odločili za svojo nadaljnjo pot. Stopnjevanje boste lahko opravili skozi trenutno razširitev Battle for Azeroth, lahko pa si izberete kakšno drugo, prej izdano razširitev.

Nova maksimalna stopnja je zdaj 50, ko pa pride Shadowlands, se bo ta povečala na 60 – kot v dobrih, starih časih vanilijevega WoW-a.

Prav tako je svet prizadejala nova kuga nemrtva kuga, kar pomeni, da boste med igranjem naleteli na ogromno zombijev, proti katerim se boste lahko borili ali pa se postavili v njihovo kožo. Čakajo vas različni dogodki in nagrade, ki so povezavi z nemrtvo hordo in vse to bo olajšalo čakanje na Shadowlands, ki za zdaj še nima datuma izida, a naj bi izšel enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime