Monster Hunter film dobil daljši napovednik

Pisali smo že o temu, da je uradni Monster Hunter film dobil tudi prvi kratki dražilnik in z malce posmehljivim tonom smo se rogali scenariju, ki je pokazal ameriške vojake, ki zaradi spleta okoliščin preskočijo dimenzije in se znajdejo v puščavi, kjer jih začne nenadoma napadati velika rogata zverina.

Ta je v prvem napovedniku spominjala na glavnega hudičevca v Diablo 2, bolj razširjen napovednik pa nam da vedeti, da to ni naključje, saj se zverina v filmu imenuje kar Diablo.

Roko na srce, novi napovednik je videti veliko bolje kot pa tisti kratki dražilnik. Kakor lahko vidimo, je naša četica junakov, kateri komandira igralka Milla Jovovich, bila zaradi neke puščavske nevihte in čudnih kamnov preseljena v drug svet, ki ga naseljujejo ogromne pošasti.

Za režijo bo poskrbel Paul W. S. Anderson in dobra novica je, da je tip več kot očitno igral igre in bo tako v filmski izdelek prenesel nekaj idej izvirnika. Hunterji bodo denimo nosili oklepe iz igre in vsak eden od njih bo nosil neujemajočo se opremo. Prav tako bomo videli nekaj znanih pošasti iz iger, katerim bo vladal ogromni leteči Rathalos, ki lahko zruši tudi vojaško letalo. Videli bomo tudi Palicose, ki so v igri spremljali lovce in vse skupaj se zdi recept za zabaven film, ki ga bodo čislali predvsem oboževalci Monster Hunterja.

Film bo na kino platna prispel 30. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime