Total War: Shogun 2 po devetih letih dobiva nov brezplačen DLC

Serija strategij Total War se je začela 20 let nazaj in prvi del nas je leta 2000 odpeljal v deželo Vzhajajočega sonca v obliki igre Shogun: Total War. Danes bi vam ta igra izgledala precej smešno, saj smo res lahko igrali ogromne taktične bitke, a grafično so bile enote predstavljene v obliki 2D ploskev. 11 let kasneje je razvijalec Creative Assembly izdelal nadaljevanje Shogun 2, ki je glede na grafično preobleko povsem drug izdelek kot pa izvirnik. Tista slastna strategijska srž pa se je ohranila in Shogun 2 je veselje igrati še danes.

Založnik SEGA te dni praznuje svojih 60 let in v dar so nam že poklonili eno darilo v obliki brezplačne igre Sonic The Hedgehog 2, zdaj pa so se odločili razveseliti tudi Total War igralce. V ponudbi se je namreč znašel nov DLC Battle of Kawagoe, ki ga lahko ta hip lastniki igre Total War: Shogun 2 v svojo knjižnico dodate povsem brezplačno.

Resnici na ljubo, to ni povsem nov DLC, saj so ga leta 2011 dobili vsi prednaročniki, ki so igro kupili v Gamestopu. Battle of Kawagoe je prav posebna mapa, ki predstavi nočno bitko ob koncu obleganja Kawagoe gradu, ko je Hojo klan sprožil nenadno ofenzivo proti napadajočemu Uesegi klanu.

DLC lahko brezplačno izmaknete vse do 19. oktobra, dobra novica pa je tudi to, da če morda osnovne igre še nimate, je ta trenutno znižana za 75 % na samo 7,49 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime