Borderlands 3 bo naslednji mesec prejel že svojo drugo sezonsko prepustnico

Franšiza Borderlands je znana po tem, da je vsak del dobil izobilje dodane vsebine v obliki DLC-jev. Nič drugače se ni zgodilo pri aktualnem tretjem delu, ki je za svoj izid potreboval dolgih 7 let. Razvijalec Gearbox ga namerava izkoristiti do kraja in tako so za naslednji mesec napovedali še eno dodatno sezonsko prepustnico.

Ta bo v grobem razdeljena na dva dela.

Prvi od njiju se bo imenoval Designer’s Cut, ta pa bo vseboval nov igralni način Arms Race, vsak od karakterjev pa bo dobil dodatno razvojno drevo. 20. oktobra bo Gearbox na Twitchu pokazal razvojni drevesi za Amaro in FL4K-a, dva dni kasneje pa še za Moze in Zana. Končni izid Designer’s Cuta se pričakuje 10. novembra, kar se bo tako zgodilo skladno z izidom konzole Xbox Series X, za katero bo Borderlands 3 prav tako predelan.

Drugi del se bo imenoval Director’s Cut in tega bomo videli šele enkrat spomladi naslednje leto. Datum izida je tako še precej daleč stran, zato tudi podrobnosti niso znane. Glede na to, da gre za Director’s Cut lahko predvidevamo poliranje igralnih sistemov in vključitev vsebine, za katero je zmanjkalo časa pri izdaji polne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime