Grozljivko Amnesia: A Machine for Pigs si lahko zdaj pridobite brezplačno

V teh časih, ko je nova karantena izza naslednjega ovinka, zelo prav pridejo igre. Te niso ravno poceni in zato smo veseli prav vsakega brezplačnega grižljaja, ki nam jih te dni poklonijo založniki.

Trgovina Epic Games se je v tem tednu odločila ponuditi dva brezplačna naslova, ki bosta lepo dopolnila vašo naraščajočo knjižnico iger.

Prva se imenuje Amnesia: A Machine for Pigs, ki je drugi del Amnesia franšize. Za razliko od prvega dela, na nadaljevanju ni delal razvijalec Frictional Games, ampak The Chinese Room. Ta je bil znan predvsem po svojem sprehajajočem simulatorju Dear Esther in tako je bil tudi A Machine for Pigs precej manj akcijski kot pa njegov predhodnik. Poanta je bila na strašenju igralca, ponujeno pa nam je bilo precej manj interakcije z okolico, zaradi česar nadaljevanje ni bilo povsod toplo sprejeto. A za ceno 0 €, kolikor za njo zahtevajo na naslednji povezavi, je zadeva več kot dobrodošla. Epic Games nam je tako podaril že oba dela Amnesia franšize in tako lahko s polno zbirko dočakate 20. oktober, ko se bo zgodil izid tretjega dela Rebirth.

Druga brezplačna igra je Kingdom New Lands, ki je nekakšna preživetvena strategija iz leta 2015. Naša naloga je skrb za kraljestvo in preživetje njenih podanikov. Potrebno bo zgraditi utrdbe in se ponoči boriti proti napadajočim pošastim. Kingdom New Lands ni lahek zalogaj in če imate radi strategije z izzivom, potem vas vaša kopija čaka tukaj.

Ponudba bo veljavna do 22. oktobra, takrat pa nas bosta pričakali dve novi igre: Costume Quest 2 in še ena grozljivka Layers of Fear 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime