Kakšen bi bil videti križanec med Dark Souls in Fall Guys?

Igra Fall Guys je dobila že nekaj uradnih preoblek iz drugih iger, a v sodelovanje z razvijalcem FromSoftware se še niso spustili. Modder Sanadsk se je odločil, da ima dovolj čakanja, zato je zapregel pogon Unreal Engine 4 in se spravil sestavljati igro, ki bi vsebovala Fall Guys in Dark Souls prvine.

Vlogo barvastih pajacev tokrat zastopajo ogromne hodeče gobe iz Dark Soulsa, ki se jih spomni vsak, ki je kdaj zataval na območje Ash Lake. Gobastim pojavam je nataknil različna pokrivala iz Dark Souls franšize, četa njih pa se je nato zapodila skozi stopnje, ki so bile prav tako poustvarjene po Dark Souls izročilu. Treba je reči, da so te videti izjemno zanimive: skakanje po nevidnih poteh kristalne jame, iskanje poti po skoraj čisti temi Abyssa ter izogibanje lave v The Lost Cityju so vsekakor stopnje, ki bi jih bilo vredno preizkusiti.

Žal ta modifikacija ne bo na voljo za igranje, saj jo je Sanadsk ustvaril samo v namene snemanja videa. Kar je velika škoda, saj bi ob malce bolj spoliranih animacijah tole bila čisto v redu izdelek, ki bi ga lahko ponudili kot DLC ob Fall Guys igri. Morda pa se iz tega kaj izcimi in dobi Fall Guys razvijalec nenaden Dark Souls navdih in dobimo kaj takšnega tudi v uradni igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime