HOPsi forum pomaga graditi skupnosti

V današnjem igralnem svetu je najbolj popularno orodje za komunikacijo Discord in to zasluženo. Omogoča preprosto komunikacijo med tisočimi uporabniki, ponuja hitro grajenje sob ter deljenje datotek in še kakšno uporabno funkcijo bi lahko naštel.

Vendar pa mu manjka ena stvar: preglednost in arhiviranje starih pogovorov. V tem pogledu ne mora prekašati forumov, ki so na tem mestu preprosto bog in batina. Forum teme so namreč obstojne, nudijo lepo preglednost že zapisanih misli, prav tako pa je iskanje po pogovorih veliko lažje. Res je, da je komunikacija malce počasnejša, a če potrebuje bolj pregledno komunikacijo med uporabniki, potem je forum idealna izbira.

Uporabiti ga je moč tudi za grajenje specifičnih skupnosti. Zato si prizadevamo na našem HOPsi forumu ustvariti nekakšen centralni portal za vse različne večigralske klane ali skupnosti, ki iščejo kakšen alternativni dom Discordu. HOPsi forum vam ponuja cel kup orodij, ki olajšajo iskanje novih članov, sporočanje posodobitev glede trenutnega stanja klana in je odličen prostor za preprosto druženje.

Trenutno imamo odprti temi za GTA 5 slovenska strežnika, a želimo spodbuditi tudi igralce iz drugih iger, da ustvarijo svoje skupnosti. Bi radi organizirali večjo Among Us skupnost? Morda bi radi naredili večji Fall Guys klan? Vse je samo par klikov stran in če naberete dovolj veliko skupnost, lahko za vas ustvarimo popolnoma ločen razdelek foruma, kar bo še bolj spodbudilo nadaljnji razvoj vaše skupnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime