Assassin’s Creed Valhalla dobil nekaj novih slik

Še malo in preselili se bomo med Vikinge. Assassin’s Creed Valhalla je namreč že tik pred vrati in založnik Ubisoft je nekaj dni nazaj ponosno razkril, da je razvoj igre prešel v Gold fazo in tako je Valhalla zaključila svoj razvoj in je pripravljena na tisk na fizične ploščke.

Igra je s svojim zadnjim “Deep Dive” posnetkom prikazala veliko bolj obetavno vsebino, kot pa so jo pričarali tisti prvi igralni napovedniki in tako je igra pri meni nenadoma postala veliko bolj pričakovana. Navsezadnje visoko proračunske vikinške igre iz tretje osebe še nismo dobili in tisti, ki imamo že vrh glave sončne Grčije in Egipta iz prejšnjih poglavij, smo upravičeno lahko navdušeni nad gozdno in deževno okolico Anglije.

Bencin na ogenj pričakovanja je nedavno prilil še Raphael Lacoste, ki je bil pri razvoju Valhalle bil umetniški direktor, enako vlogo pa je držal pri razvoju iger Assassin’s Creed 4: Black Flag in Assassin’s Creed Origins. Na svojem Twitterju je objavil nekaj novih slik iz igre, vse pa naj bi bile narejene iz fotografskega načina, ki bo vključen že ob izidu igre in bo omogočal odstranitev uporabniškega vmesnika za res čudovite slike.

Assassin’s Creed Valhalla izide 10. novembra, do takrat pa si lahko še ogledate sistemske zahteve in se predhodno prepričate v dovolj veliko zmogljivost vaših strojnih komponent.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime