PlayStation 4 gosti Noč čarovnic razprodajo iger

Konec meseca bodo vezi med fizičnim svetom in onostranstvom oslabele in tako bomo ljudje postali veliko bolj dovzetni za razne paranormalne pojave. Invazija duhov bo najmočnejša 31. oktobra, ko Američani tradicionalno praznujejo Noč čarovnic. Ta praznik sicer pri nas ni tako popularen, a če nam želijo na ta dan založniki ponuditi igre z grozljivo tematiko po znižani ceni, kdo smo potem mi, da bi jim oporekali?

Sony se je odločil letošnje praznovanje Noči čarovnic popestriti z znižanjem lepega števila iger za njihovo konzolo PlayStation 4. V razprodajo so tako ponudili igre, ki v sebi nosijo grozljivo tematiko in čeprav v ponudbi najdemo nekaj čudnih naslovov, ki v razprodajo ne sodijo (kot je denimo Dragon Age Inqusition), so ponujene igre dovolj raznolike in kvalitetne, da bodo zadovoljile tudi tiste bolj zahtevne ljubitelje grozljivosti.

Za vas smo na kup zbrali nekaj najbolj zanimivih izdelkov iz razprodaje, ki si jih lahko ogledate spodaj. Mimogrede, res je žalostno, da ena najboljših horror serij Dead Space ni nikoli doživela izida na PlayStation 4.

Polno ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi, razprodaje pa bo konec 3. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime