The Mandalorian dobil kratki dražilnik za drugo sezono

Pretočni servis Disney+ krvavo potrebuje novo vsebino, saj ima bolj malo novih serij in se tako zanaša predvsem na svojo Star Wars franšizo. The Mandalorian je njihov as v rokavu in prva sezona je sprožila masovno prodajo Baby Yoda plišastih igračk, poleg tega pa je bil zelo zanimiv vnos v Star Wars dogajanje.

Druga sezona je bila tako napovedana praktično takoj in sedaj se naše potrpežljivo čakanje končno približuje koncu. Disney in Lucasfilm se zavedata, da je zdaj napočil že skrajni čas za draženje gledalcev z novimi posnetki in tako smo včeraj dobili nov, minuto dolg dražilnik, ki prikaže nekaj scen nove sezone.

Disney je glede zgodbe še hudo skrivnosten, tako da je uradno samo potrjeno, da bo Mandalorian skupaj s svojim malim pomagačem še naprej raziskoval vesolje in nabiral nove zaveznike. Potrjeno je bilo tudi to, da bo Moff Gideon, ki ga igra Giancarlo Esposito, v drugi sezoni igral veliko večjo vlogo kot v prvi.

2. sezona The Mandaloriana bo svojo premiero doživela 30. oktobra, seveda spet samo na pretočnem servisu Disney+. Ta v Sloveniji še vedno ni na voljo, a naj bi nam bil ponujen enkrat v začetku naslednjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime