Fallout 76 je do ponedeljka brezplačen za igranje

Sta res minili že dve leti, odkar je svoje rojstvo doživela igra Fallout 76? Ta je takrat doživela katastrofalen izid in razvijalec Bethesda je padel iz ene negativne situacije v drugo in na koncu je vse skupaj postala že prava komedija.

Vendar pa je razvijalcu treba čestitati, saj navkljub vsem težavam ni obupal in preko posodobitve Wastelanders je v igro vnesel dovolj kvalitetne nove vsebine, da je danes igra povsem sprejemljiv Fallout naslov. Lahko bi bil boljši, a vsaj ni povsem zanič kot na začetku.

Bethesda te dni praznuje, saj se približuje 23. oktober, ki je za Fallout franšizo zelo pomemben datum. Zgodba v igrah pravi, da je 23. oktobra 2077 Kitajska preko jedrskega orožja napadla ZDA. Američani so se nato odzvali z izstrelitvijo svojih nuklearnih konic in rezultat je bila globalna apokalipsa, ki smo jo nato gledali v vseh Fallout igrah.

Razvijalec se je v sklopu rajanja odločil, da ponudi Fallout 76 vsem igralcem za nekaj časa povsem brezplačno. Vse do ponedeljka, 26. oktobra, lahko igro prevzamete na Steamu in jo igrate v njeni polni obliki. V avanturo lahko povabite prijatelje in izkusite vso vsebino, ki jo igra ta hip ponuja. Poleg tega lahko znotraj igre aktivirate naročnino Fallout 1st in dobite dostop do raznih bonusov, kot je denimo posebna škatla za nabiranje surovin Scrapbox in šotor, ki vam omogoči lažje spanje v divjini.

Fallout 76 je med brezplačnim preizkusom na Steamu tudi znižan za 60 % na 15,99 €, ves vaš shranjen napredek v brezplačnem obdobju pa se nato prenesete tudi v kupljeno verzijo. Znižani so tudi ostali naslov iz Fallout franšize. Fallout 4 je posekan za 70 % na 8,99 €, Fallout: New Vegas pa lahko ta hip pridobite za ušive 3 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime