Fortnite prejel ogromno posodobitev, ki je zmanjšala velikost igre za 60 GB

Ob novih večigralskih uspešnicah kot sta Fall Guys in Among Us smo že kar malce pozabili na Fortnite. A bodite brez skrbi, gre za še vedno hudo popularen izdelek, ki je danes dobil novo vsebino in postal precej bolj optimiziran kot prej.

Nova vsebina se imenuje Fortnitemares in glede na ime lahko upravičeno sklepate, da vas bo ob novem zagonu igre pričakalo nekaj grozljivega. Noč čarovnic je namreč samo še dober teden stran in Fortnite je preko nove posodobitve vnesel kup novih strašljivih preoblek, zombije in leteče metle.

Za novo vsebino boste primorani žrtvovati svojo internetno povezavo, saj bo ta na PC-ju v velikost merila okoli 27 GB. Vendar pa je to dobra novica, saj bo popravek močno zmanjšal velikost igre na disku, ki bo po novem manjša za celo 60 GB. Posodobitev bo tudi na splošno izboljšala delovanje igre, nalagalni časi bodo krajši in nove naknadne posodobitve precej manjše.

Posodobitev 14.40 je že na voljo za prenos, strežniki pa so se že postavili na noge in so na voljo za preigravanje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!