Netflix je ukinil 30-dnevni brezplačni preizkus

Priljubljena pretočna platforma Netflix je že od začetka svoje stranke privabljala na dokaj preprost način: najprej jim je drogo ponudila brezplačno, za vse nadaljnje obroke pa je zahtevala naročnino. Zadeva se je izkazala za uspešno in te dni Netflix še vedno, kljub vsem izzivalcem, sedi na prestolu pretočnih platform.

Po vsem tem času pa so se odločili, da je čas brezplačnih preizkusov za njimi. Mesečni zastonjski obrok je bil tako ukinjen in novi naročniki bodo morali že takoj vnesti številko kreditne kartice, drugače se lahko poslovijo od gledalnih užitkov.

Ne pomeni pa to, da zainteresirane stranke ne dobijo nobenega vpogleda v Netflixovo vsebino. Netflix je namreč na posebnem razdelku svoje spletne strani na ogled nekaj filmov in serij, ki si jih lahko zainteresirani ogledajo brez plačevanja naročnine. Med drugim lahko brezplačno pogledajo popularno grozljivko Bird Box in komedijo Murder Mystery. Na voljo so tudi nekatere serije, kot so Stranger Things, Love is Blind in When They See Us, a pri vseh teh je na voljo samo prva epizoda prve sezone. Na to ponudbo lahko gledate kot na nek demo, ki bi vas moral dovolj podražiti, da se odločite za nakup naročnine.

Netflix načrtuje v prihodnosti organizirati več brezplačnih, a časovno omejenih ponudb. 4. decembra pripravljajo StreamFest, ki bo za 2 dni odklenil celotno Netflix knjižnico vsakemu gledalcu, zagotovo pa se bodo takšni dogodki nadaljevali tudi naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime