Tista čudaška grozljivka Scorn dobila kar 14 minut dolg igralni posnetek

Grozljivka Scorn navdušuje že od svojega prvega napovednika, saj je to ena redkih iger, ki zna učinkovito izrabiti umetniški slog ustvarjalca HR Gigerja, ki je najbolj znan po svojih bolanih kreacijah v Alien franšizi. To pomeni veliko spajanja živih organizmov s tehnologijo, kar izrodi unikatne kreacije, ki velikokrat igrajo na seksualno noto.

Scorn ostaja skrivnosten projekt, o katerem ne vemo praktično ničesar. Vemo, da bo grozljivka in da se bomo borili proti čudnim vesoljskim mutantom s še bolj čudnimi orožji. Unikatnosti igri vsekakor ne bo manjkalo, zanimivo pa bo videti, če bo vse skupaj na koncu rezultiralo v uživantski igralni izkušnji.

Včeraj smo za igro dobili dolg, skoraj 14 minut dolg napovednik, ki prikaže veliko igranja, a vseeno se zdi, kot da o Scornu nismo izvedeli ničesar konkretnega. Med drugim nismo dobili niti datuma izida, ki je zaenkrat začrtan za leto 2021.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!