Ubisoft Connect bo konec tega meseca zamenjal platformo Uplay

Po osmih letih obstoja se digitalna platforma z igrami Uplay poslavlja, zamenjala pa jo bo nova trgovina z imenom Ubisoft Connect.

Francoski založnik je spremembo napovedal včeraj in zraven izdal tudi nov napovednik. Ta sicer prikaže bolj malo in v glavnem gledate nasmejane ljudi, kako igrajo igre. Je pa Ubisoft spremembe bolj podrobno opisal na svoji uradni strani in tam lahko najdemo nekaj zelo zanimivih informacij.

Connectova največja novost je zagotovo shranjevanje napredka preko vseh platform. To pomeni, da boste lahko igrali igro na PC-ju in če boste preklopili na konzolo, se bo vaš napredek preprosto prenesel na nov sistem. Podporo za to novost bodo dobile nove igre kot so Hyper Scape, Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising in Riders Republic, ni pa še jasno, ali bodo to zadevo omogočili tudi za starejše igre.

Celotna digitalna trgovina bo tudi vizualno povsem prenovljena. Povezovanje s prijatelji bo po novem lažje in hitrejše, dobili pa bomo tudi umetnopametnega pomočnika z imenom Sam. Connect bo ponujal podobne nagrade pri napredovanju v igrah kot je to ponujal Ubisoft Club, zanimivo pa je, da tisti stari izzivi niso več aktivni in tako lahko igralci zdaj pridobite več kot 1000 brezplačnih predmetov v starejših naslovih.

Ubisoft Connect bo zaživel skladno z igro Watch Dogs Legions, ki izide 29. oktobra. Uplay se bo samodejno posodobil na novo platformo, med prehodom pa bodo ohranjene vse vaše že nameščene igre in nastavitve.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime