Igri Costume Quest 2 in Layers of Fear 2 sta trenutno brezplačni na Epic Games trgovini

Trgovina Epic Games je na polno objela praznovanje Noči čarovnic. Platforma trenutno gosti večjo razprodajo, včeraj pa je tudi napočil četrtek, tako da so v brezplačno ponudbo poslali dva nova naslova.

Prvi od njiju sliši na ime Layers of Fear 2 in gre za prvoosebno grozljivko, ki spominja na bolj znane Amnesia igre. To pomeni veliko sprehajanja, gledanja grozljivih prizorov in prav nobenega bojevanja. Zgodba govori o Hollywoodskem igralcu, ki se znajde na ladji. Tja ga je povabil režiser za vlogo v filmu, ki naj bi mu spremenila življenje in to se na koncu tudi zgodi, a ne na način, ki ga je pričakoval igralec. Layers of Fear 2 je dobil povprečne ocene iz strani kritikov, a za ceno 0 € se ga splača preizkusiti, pridobite pa si ga lahko tukaj.

Costume Quest 2 je po drugi strani povsem drugačna igra. Na njej je delal razvijalec Double Fine, ki je znan po svojih avanturah, ki nosijo med drugim tudi komično noto. Costume Quest 2 je oblečen v Halloween noto, saj nadzorujemo kopico simpatičnih junakov, ki jih moramo preoblačiti v različne kostume in se z njimi podamo v potovanje skozi čas. Vaša kopija je na voljo na naslednji povezavi.

Igri lahko brezplačno prevzamete do 29. oktobra, nakar bomo dobili še en dvojec strašljivk: Blair Witch in Ghostbusters Remastered.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime