Immortals Fenyx Rising dobil 20 minut dolg igralni posnetek

Vse odkar je Nintendo izdal igro Zelda Breath of the Wild in z njo odpihnil hlače ne samo oboževalcem Zelde, ampak praktično vsem navdušencem nad odprtimi svetovi, so se zlagoma začeli pojavljati naslovi, ki poskušajo skopirati njegovo formulo.

Immortals Fenyx Rising je še en takšen naslov, ki želi igralcem predstaviti velik odprt svet, zavit v risankasto grafično podobo, le da poskuša zraven vrniti še nekaj svojih prijemov.

Drugačna je že okolica, saj se igra odvija v svetu, ki sloni na grški mitologiji. To pomeni veliko jeznih bogov in antičnih pošasti tipa minotaver in kiklop. Svet je razdeljen na sedem različnih pokrajin, vsaka od njih pa je oblikovana po izročilu grških bogov.

Seveda Ubisoft ne bi bil Ubisoft če ne bi v nov naslov prenesel nekaj prijemov iz Assassin’s Creeda. Med potjo nas bo tako spremljal zvesti ptič Phosphor, ki nam bo razkril točke interesa na mapi, lahko pa ga bomo uporabili tudi za vohunjenje za sovražniki. Med raziskovanjem sveta bomo lahko veliko plezali, tekali in se povzpeli na hrbet živalskih prevoznih sredstev, ki nam bodo tokrat omogočala tudi letanje med oblaki.

Ubisoft bo igro izdal tudi za pretočno platformo Google Stadia in igralci lahko tam trenutno igrajo demo verzijo, ki igralca nadgradi z Stadium Armor kompletom, ki ga lahko potem nadenete v polni igri.

Ta je še precej daleč stran, saj bo Immortals Fenyx Rising izšel šele 3. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime