Mortal Shell dobiva novo vsebino za Noč čarovnic

Mortal Shell je precej zanimiva igra. O tem Dark Souls klonu so namreč vsi govorili in igralci so imeli za ta projekt ogromno upanja. Ko se je izid končno zgodil avgusta pa je igra praktično poniknila pod zemljo. Prodaja zagotovo ni bila slaba, pa čeprav igro lahko še vedno dobimo samo preko Epic Games trgovine, a nedvomno je bilo veliko igralcev razočaranih, saj so od igre preprosto pričakovali mojstrovino na ravni FromSoftware naslovov, kar pa majhna razvojna ekipa Cold Symmetry enostavno ni mogla dostaviti.

Ne pomeni pa to, da so nad svojim prvencem na igričarskem polju obupali. Včeraj so napovedali prvo vsebinsko posodobitev Rotten Autumn za Mortal Shell, ki bo usmerjena v praznovanje Noči čarovnic.

Igralci bodo lahko opravili povsem novo mini nalogo, ki jo boste našli pri Gorfu – tisti ogromni govoreči krastači, ki jo najdete blizu vstopa v Eternal Narthex. Če boste njegovo nalogo uspešno izpolnili, boste nagrajeni z desetimi novimi preoblekami, ki jih boste lahko uporabili na različnih lupinah.

Poleg tega posodobitev prinaša fotografski način, ki ponuja kar nekaj različnih možnosti slikanja ter alternativno glasbeno podlago za obračunavanje s šefi.

Mortal Shell je na Epic Games trenutno znižan za -20 % na 23,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime