V Mortal Kombat 11 prihaja Rambo

Pretepaška igra Mortal Kombat 11 je stara že leto in pol, razvijalec NetherRealm Studios pa za njo še vedno pridno izdaja novo vsebino. Ta prihaja v obliki novih borcev in razvijalec novači nove rekrute iz različnih kategorij, med katerimi najdemo tudi filmsko. Tako so v svoje vrste že vpoklicali Terminatorja, sedaj pa je na vrsto prišel še mišičasti Rambo.

Zanimivo je, da je za glas poskrbel čisto pravi Sylvester Stallone, tako da boste oboževalci končno zopet slišali njegov značilni monoton glas, ki proti nasprotniku pljuva različne frajerske enovrstičnice.

Kakor vidimo v napovedniku, bo Rambo imel v svojem žaklju presenečenj kar nekaj unikatnih potez. Zanašal se bo na streljanje z lokom in postavljanje pasti, vsake toliko pa bo poprijel tudi za ogromno strojnico in prerešetal nasprotnika. Posebne poteze bodo seveda zelo krvave – v enem trenutku lahko vidimo, kako Rambo izruva goltanec nasprotnika, Fatality pa je prav tako prava poezija.

Rambota boste lahko prevzeli preko DLC-ja Kombat Pack 2, ki vključuje še Mileeno in Raina, ta skupek borcev pa na Steamu stane 19,99 €. Rambo bo za preigravanje na voljo od 17. novembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime