Iščete novo večigralsko brezplačno zabavo? Preizkusite Rogue Company

Če ste se morda naveličali vseh popularnih večigralskih iger in bi se radi podali v igranje nečesa povsem novega, potem imamo morda za vas pravi odgovor.

Igra Rogue Company je prvoosebna večigralska zabava, ki meša primesi Valoranta in Fortnita. Na njej je delal razvijalec Hi-Rez Studios in sprva je julija izšla v načinu zaprte bete, v začetku oktobra pa smo igro dobili v polni različici. Gre za hitro akcijsko igro, v kateri se runde izmenjavajo bliskovito hitro, skrbeti morate za pravilno opremo, med rundami nabirate denarne nagrade, te pa lahko nato porabite za nakup nove opreme. Zaslužene denarce lahko porabite tudi za nadgradnjo orožij in si tako prislužite večje seržerje in manjši sunek orožja.

Razvijalec se je pohvalil, da je od izida nabral več kot 8 milijonov igralcev, kar je iz Rouge Company naredilo njihov najbolj uspešen projekt do sedaj. K sodelovanju so privabili tudi popularnega streamerja Dr Disrespecta, ki oblikoval novo mapo The Arena, hkrati pa je v igro prispela njegova značilna pojava, nad katero lahko prevzamete nadzor. Dobra novica je tudi to, da je igra na voljo tudi na konzolah in nudi podporo za igranje PC in konzolnih igralcev na istih strežnikih.

Rouge Company je tako streljačina, ki je vsekakor vredna vaše pozornosti. Za igranje je brezplačna, najdete pa jo lahko ekskluzivno na Epic Games trgovini.

Če morda iščete druge slovenske igralce, potem se lahko brez skrbi tudi pridružite v naraščajoči slovenski Discord kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime