Ruski streamer Mellstroy sredi prenosa v živo ženski zabil glavo v mizo

V preteklih dneh je po spletu zakrožil brutalen posnetek ruskega streamerja, ki je sredi svojega prenosa v živo napadel žensko in ji glavo večkrat zabil v mizo.

Andrei Burim je internetnim vodam bolj znan po svojemu vzdevku Mellstroy, ta pa je svoje prenose v živo kazal preko YouTuba. Na svojem kanalu ni ravno kazal igranja iger, ampak je pred kamero povabil dokaj bizarne goste in z njimi izvajal razne traparije in izzive. Vsebina je bila dovolj popularna, da je tip skozi čas nabral več kot 680.000 sledilcev na YouTubu, na Instagramu pa drži 434k sledilcev.

Mellstroy je bil tako velik zabavljač in nekaj dni nazaj je pred svojo kamero povabil Instagram manekenko Aleno Efremovo, ta pa mu je pred kamero postavila izziv in zahtevala, da se sleče in dokaže, da ima res tako lepo postavo, kakor se hvali.

Ruskemu streamerju je takrat počil živec, zadrl se je, da tega ni nikoli rekel in punco je grobo zagrabil in njeno glavo večkrat zabil v mizo. Nato jo je izpustil in po nekaj besedah spet zagrabil in spet odrinil stran.

View this post on Instagram

Предыдущий пост удалили. Мелстрой избил меня вчера ночью и прилюдно унизил в своём стриме. Все, кто может помочь с организацией судебного процесса и обладающие ценной информацией по этому поводу – пожалуйста, дайте связь через Директ с пометкой «суд/адвокат». Я в ужасе от этой ситуации. Просто хочу, чтобы он получил за это наказание и такого не повторялось ни с одним человеком. В моем рту кровавое месево из железа, крови и кусков Кожи. Нахожусь в состоянии аффекта, конечности трясёт, голова раскалывается при любом повороте/движении. Все, кто в здравом уме меня поддержат. Чего он хотел добиться, избивая меня? Добился своего, ни один нормальный человек, который себя уважает, не будет его аудиторией. Она потеряна. Если бы я заранее знала, что там происходит, то этого бы не произошло. Таких людей лечить надо, неуравновешенность граничит с психозом. Интересно, много ли он замял подобных дел с помощью бабок. Все, кто пострадал от его рук и хочет присоединиться к коллективному иску, пишите в Директ с той же пометкой. Если у него есть условка, то привлечём к уголовке. Справедливость есть

A post shared by Алёша (@_cyberbabe_) on

Alena je nato na svojem Instagramu objavila slike poškodbe in kot lahko vidite, ji je nasilnež razbil ustnico. Alena je v objavi zapisala, da je tip več kot očitno psihopat in da išče pomoč pri skupinski tožbi. Streamer naj bi v preteklosti že večkrat naredil takšne nasilne prestope, ta zadnji izpad pa ga je stal njegovega YouTube računa in upamo, da bo vsaj nekaj časa preživel tudi za zapahi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!