Borat 2 zbrisana scena prikaže infiltracijo v Belo hišo in Trumpa

Borat 2 oz. Borat Subsequent Moviefilm je že nekaj dni prisoten na pretočnem servisu Prime Video in tako kot prvi film, je tudi ta precej razburil nekatere gledalce, med katerimi so najbolj glasni podporniki aktualnega predsednika Donalda Trumpa.

Osebno mi je bil film preveč skriptiran, in čeprav je imel nekaj smešnih scen, bi ga označil za bolj slabega naslednika originala iz leta 2006. Vendar pa kljub njegovi dvomljivi kakovosti o novem Borat filmu te dni govorijo vsi, še posebej zdaj, ko smo sredi ameriških volitev.

Zagotovo najbolj sporna scena v filmu se tiče Boratove hčerke Tutar, ki jo je vrhunsko upodobila igralka Maria Bakalova in Trumpovega odvetnika Rudyja Giulianija. Rudy je opravil intervjuju z Mario v hotelski sobi, nato pa ga je ona povabila v spalnico, tam pa so se začele dogajati sporne stvari. V sobi se je skrivala skrita kamera in Rudyja lahko vidimo, kako si v enem trenutku seže v hlače, takrat pa na sceno vdre Borat v preobleki, ki zmoti romantičen trenutek. Rudy se je na Twitterju zagovarjal, da si je samo tlačil srajco v hlače, igralec Sacha Baron Cohen pa je v intervjuju povedal, da če je takšno obnašanje pokazal z Mario, potem sam bog ve, kaj počne z drugimi novinarkami v hotelskih sobah.

Očitno pa je bil film veliko bolj sočen, preden so iz njega odrezali nekatere scene. V eni od njih lahko vidimo, da vstop v Belo hišo niti ni takšen problem, kot bi kdo mislil. Maria Bakalova se je namreč pod pretvezo, da je novinarka, zlahka infiltrirala v Belo hišo in bila prisotna pri Trumpovem govoru, od bližje pa je tudi spoznala njegovega sina. Zanimivo je tudi, da pri vstopu ni nosila nobene maske, prav tako je ni nihče testiral za Covid-19.

Cel film je nakazal na to, da ima Trump za svojo varnost bolj slabo poskrbljeno. Če sta se lahko dva šaljivca zlahka pretihotapila v Belo hišo in celo na samo dobila glavnega odvetnika ameriškega predsednika, kaj bi lahko potem storil šele nekdo, ki bi imel bolj zle namene?

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!