The Brotherhood Of Steel prihaja v Fallout 76

Če ste seznanjeni s Fallout franšizo, potem vam bratovščina železa zagotovo ni neznanka. Ta kult bojevnikov, ki je zaljubljen v tehnologijo in ne želi, da ta pade v napačne roke, je v franšizi prisoten že od samega začetka in označili bi ga lahko za najbolj prepoznaven del Fallouta.

Zato je bilo precej čudno, da Fallout 76 do sedaj še ni ponudil teh bojevnikov igralni obliki. Razvijalec Bethesda se je odločil, da je tega zdaj dovolj in najavili so nov DLC, imenovan Steel Dawn, ki bo v igro končno vnesel Brotherhood of Steel.

Prejeli smo napovednik, ki pa je v bistvu video za novačenje novih rekrutov, ki imajo dovolj obstreljevanja in bi raje svojo dušo in vero vložili v nekaj novega. Ravno za vas je namenjena bratovščina prstana, saj bodo pridni delavci in bojevniki dobili ogromne energetske oklepe in orožja ter kupček priboljškov, ki jih prinaša pripadnost tej frakciji.

Razvijalec je za zdaj še bolj skop z informacijami. Zagotovo nas čakajo nove naloge in NPC-ji ter kakšno novo območje. Steel Dawn naj bi v igro prispel enkrat do konca leta, tako da nas verjetno že kmalu čakajo nove informacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime