V Apex Legends se je pojavil NLP

NLP-ji danes niso več tako popularni kot so bili na začetku tisočletja. Takrat je bil internet poln slik čudnih letečih krožnikov, ti pa so bili vedno slikani s fotoaparati, ki znajo izvreči samo čudno zamazane slike. Danes imamo vsi telefone z lečami visoke zmogljivosti, zato bi takšni nategi bili dokaj hitro zavrženi.

Kljub svoji nepopularnosti pa je se v igri Apex Legends pojavil nov neznani leteči predmet, igralci pa so ga opazili nad mapama King’s Canyon in World’s Edge. Čudno pojavo na nebu je opazil Shrugtal, ki je dobro znani Apex Legends vir informacij, saj redno brska po igrinih datotekah in razkriva še nenajavljene skrivnosti.

Kaj točno jajčasti NLP pomeni še ni znano, a zagotovo ima nekakšno povezavo s prihajajočo 7. sezono igre. Ta bo na strežnike prispela 4. novembra, skladno s tem pa bo igra izšla tudi za Steam digitalno platformo. Razvijalec Respawn Entertainment bo zagotovo na ta datum tudi razkril pomen skrivnostnega predmeta, ki zna v igro vpeljati določene novosti, med katerimi se bo pojavil tudi čisto novi heroj Horizon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime