Call of Duty: Black Ops – Cold War sodelovalni zombie način bomo lahko eno leto igrali samo na PlayStation konzolah

Založnik Activision in Sony imata že dolgo sklenjeno partnerstvo, kar pomeni, da njihove Call of Duty igre ob vsakem izidu skoraj vedno pridobijo neko vsebino, ki je za nekaj časa ekskluzivna za konzolo PlayStation 4.

Nič drugače ne bo niti prihajajoči Cold War igri, ki bo med drugim vsebovala tudi Zombies Onslaught igralni način. Gre za preživetveno igralno izkušnjo, v kateri se povežete v ekipo z drugimi igralci in nato kosite horde navaljujočih in razpadajočih nemrtvih trupel. Vaša ekipa bo morala stati v krogu, imenovanem Dark Aether Orb, saj samo tam ne boste prejemali periodične škode. Zombiji bodo na vas skakali v valovih in ko boste opravili z enim, se bo Dark Aether Orb preselil na drugo lokacijo in vajo bo treba ponoviti.

Igralci bodo z uspešnim odstranjevanjem nemrtve zalege dobivali nagrade, ki jih boste lahko nato prenesli v standardno večigralstvo, razvijalec pa naj bi nam pridno dostavljal nove mape in izzive.

Sliši se zabavno, a žal boste zadevo za eno leto igrali samo na konzolah PlayStation 4 in 5. Ekskluzivnost se bo končala 1. novembra, nakar naj bi Onslaught skočil tudi na PC in Xbox One. No, slednje še ni bilo uradno potrjeno in vprašanje ostaja, če se bo Activision potrudil to vsebino dostaviti PC in Xbox igralcem, saj bo takrat na trgu najverjetneje že nov Call of Duty.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime