Warhammer: Vermintide 2 je na Steamu za en teden brezplačen za igranje

Nisem velik pristaš večigralskih iger, a če se že spustim v medmrežno zabavo, se najraje preizkusim v sodelovalnih avanturah, v katerih lahko v zabavo povabim še kakšnega prijatelja in skupaj se tako lahko postaviva po robu sovražniku, ki mu nikoli ni konca. To je recept za dobro zabavo in ker je poanta v sodelovanju in ne medsebojnem streljanju, se obračuni končajo brez slabe krvi in z bolečimi trebuhi, ki so posledica prekomernega smejanja.

Ena takšnih boljših sodelovalnih iger sliši na ime Warhammer: Vermintide 2 iz leta 2018. Gre za precej unikatno sodelovalno zabavo, saj se dogaja v brutalnem Warhammer vesolju, tam pa največ šteje boj od blizu. Akcija je tako hitra, krvava in že malce spominja na bliskovite hitre obračune v DOOM igrah. Kljub temu da je Vermintide 2 danes star 2 leti, še vedno nosi čudovito grafično podobo ter nasprotnike, ki vam znajo samo s svojim rjovenjem nagnati strah v kosti. Kar se seveda takoj spremeni, ko ga z dobro merjenim udarcem s sekiro obglaviš.

Razvijalec Fatshark igri pridno dodaja novo vsebino, zdaj pa so se odločili igro ponuditi v igranje brezplačno za en teden vsakemu igralcu, ki se mu da odklikati na naslednjo povezavo in si naslov prenesti v knjižnico. Vermintide 2 bo med tem brezplačnim obdobjem tudi znižan za 75 % na 6,99 € in ves vaš napredek se bo samodejno prenesel iz brezplačne v polno verzijo igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime