Age of Empires 2 dobiva uraden battle royale igralni način

Age of Empires 2 je bila igra mojega otroštva, zato sem bil zelo vesel, ko je založnik Microsoft napovedal uradno predelavo igre Definitive Edition. Ta je leto nazaj igri predelala vizualno podobo in zopet vdihnila nekaj življenja v večigralsko skupnost.

Definitive Edition izdaja bo kmalu praznovala svoj 1. rojstni dan in razvijalec namerava ta datum zabeležiti z večjo posodobitvijo, ki bo v igro vpeljala cel kup novosti.

Tako bomo med drugim dobili čisto pravi battle royale način, ki bo na mapo postavil 8 igralcev, na koncu pa bo zmagal samo tisti, ki bo imel na koncu še edine enote na mapi. Podrobnosti so za zdaj še skope in več bomo videli 31. oktobra v prenosu v živo na Twitchu, tam pa se bo v novem igralnem načinu udarilo 16 najbolj popularnih Age of Empires streamerjev.

Poleg battle royala bo nova posodobitev prinesla Quick Play, ki bo omogočal hitrejše igranje večigralskih spopadov, dobili pa bomo tudi prenovljen uporabniški vmesnik. Ta bo omogočal bolj podrobno pregledovanje različnih civilizacij, kar bo uporabno predvsem za novince.

Poleg vsega tega bomo seveda dobili cel kup manjših popravkov in uravnoteženj med različnimi civilizacijami. Masovna posodobitev bo v igro prispela enkrat novembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PlayStation 5 – konzola, ki se resnično čuti kot skok v naslednjo generacijo

PlayStation 5 je v Evropi izšel nekaj dni nazaj in Evropejci smo se, podobno kot naši Ameriški bratje, spustili v divji boj za izpolnjevanje...

Joker spet živi in sicer v podobi nove revije Jazbina

Ta mesec smo zabeležili že tretje leto, odkar je še svoj zadnji vzdih vzela slovenska revija Joker. Ta računalniški zabavnik je pridno izhajal že...

Call of Duty 1 e-športna scena je v Sloveniji še vedno živa

Prvi Call of Duty je danes star že 17 let in nedavno izdani Cold War je povsem drugačen od tiste prve igre, ki jo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!