Age of Empires 2 dobiva uraden battle royale igralni način

Age of Empires 2 je bila igra mojega otroštva, zato sem bil zelo vesel, ko je založnik Microsoft napovedal uradno predelavo igre Definitive Edition. Ta je leto nazaj igri predelala vizualno podobo in zopet vdihnila nekaj življenja v večigralsko skupnost.

Definitive Edition izdaja bo kmalu praznovala svoj 1. rojstni dan in razvijalec namerava ta datum zabeležiti z večjo posodobitvijo, ki bo v igro vpeljala cel kup novosti.

Tako bomo med drugim dobili čisto pravi battle royale način, ki bo na mapo postavil 8 igralcev, na koncu pa bo zmagal samo tisti, ki bo imel na koncu še edine enote na mapi. Podrobnosti so za zdaj še skope in več bomo videli 31. oktobra v prenosu v živo na Twitchu, tam pa se bo v novem igralnem načinu udarilo 16 najbolj popularnih Age of Empires streamerjev.

Poleg battle royala bo nova posodobitev prinesla Quick Play, ki bo omogočal hitrejše igranje večigralskih spopadov, dobili pa bomo tudi prenovljen uporabniški vmesnik. Ta bo omogočal bolj podrobno pregledovanje različnih civilizacij, kar bo uporabno predvsem za novince.

Poleg vsega tega bomo seveda dobili cel kup manjših popravkov in uravnoteženj med različnimi civilizacijami. Masovna posodobitev bo v igro prispela enkrat novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime