Grozljivka The Dark Pictures: Little Hope dobila še zadnji napovednik pred izidom

Razvijalec Supermassive trenutno dela na obsežni seriji grozljivk, vsi deli pa bodo združeni pod ime The Dark Pictures Anthology. Prvi del, Man of Medan, mi je uspelo preigrati pred kratkim in zadeva me je pustila precej hladnega, saj se je celotna izkušnja zanašala predvsem na “jump scare” tehniko, ki je sam ne prenesem. Ne zato, ker bi bila tako strašljiva, ampak bolj zato, ker mi je nadležna.

Supermassive je od takrat pridno delal na drugem delu Little Hope, pri njegovi izdelavi pa so poslušali želje igralcev in precej spremenili igralno formulo. Za razliko od predhodnika kamera tokrat ne bo statična, veliko dela pa je bilo vloženega v QTE mehanike, boljše stopnjevanje igranja in tudi na strašljivosti, ki naj se tokrat ne bi samo zanašalo na tiste nenadne “BU” momente.

Zgodba bo tokrat povsem drugačna od prvenca, saj se ne bomo potikali po zapuščeni ladji, ampak vasici Little Hope, ki za vsakim ovinkom skriva novo pošast. Veliko bodo spet štele naše odločitve, ki bodo pomembno vplivale na razplet dejanja, ne smemo pa pozabiti tudi na unikatno sodelovalno mehaniko. Tako kot v predhodniku boste lahko v igranje kampanje povabili še enega prijatelja in igra se bo poskušala poigrati z vašo percepcijo videnega. V praksi to pomeni, da znate vi vsake toliko naleteti na kakšen strašljiv prizor, ki pa ga vaš partner ne bo videl.

Little Hope je dobil še zadnji napovednik pred izidom, ki se bo zgodil že jutri, 30. oktobra. Igro boste lahko prevzeli na konzolah PlayStation 4 in Xbox One, svojo verzijo pa boste dobili tudi PC-jaši.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime