Epic Games podarja dve igri, ki sta kot naročeni za Noč čarovnic

Vikend je pred nami in ta bo zavit v strašljive tone. Tu je namreč praznik Noč čarovnic, kar pomeni veliko gledanja strašljivih filmov, igranja grozljivih iger in branja Stephena Kinga.

Trgovina Epic Games nas je že prejšnji teden dobro založila z brezplačnimi grozljivimi igrami, za prihajajoči vikend pa so svojo ponudbo samo še izboljšali.

Spet sta na voljo dve brezplačni igri in prva med njimi sliši na ime Blair Witch. Gre za naslov, ki je bil spočet po filmski predlogi in če morda do zdaj še vedno niste pogledali originala The Blair Witch Project iz leta 1999, potem zamujate eno najbolj grozljivih izkušenj vseh časov. Samo ne gledati tiste “predelave” iz leta 2016, ki je res grozljiva, ampak iz napačnih razlogov. Za igro je poskrbel razvijalec Bloober Team in Blair Witch je ob izidu požel povprečne do visoke ocene. Vaša kopija vas čaka tukaj.

Druga brezplačnica je Ghostbusters: The Video Game, ki je predelava igre iz leta 2009. Vrača se stara garda lovilcev duhov in če boste v Blair Witch jokali od strahu, bodo tu tekle solze smeha, saj je Ghostbusters pač komedija. Vaš izvod je tule.

Obe igri lahko brezplačno prevzamete do 5. novembra, takrat pa bomo dobili v brezplačno ponudbo novo igro – Wargame: Red Dragon.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PlayStation 5 – konzola, ki se resnično čuti kot skok v naslednjo generacijo

PlayStation 5 je v Evropi izšel nekaj dni nazaj in Evropejci smo se, podobno kot naši Ameriški bratje, spustili v divji boj za izpolnjevanje...

Joker spet živi in sicer v podobi nove revije Jazbina

Ta mesec smo zabeležili že tretje leto, odkar je še svoj zadnji vzdih vzela slovenska revija Joker. Ta računalniški zabavnik je pridno izhajal že...

Call of Duty 1 e-športna scena je v Sloveniji še vedno živa

Prvi Call of Duty je danes star že 17 let in nedavno izdani Cold War je povsem drugačen od tiste prve igre, ki jo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!