Epic Games podarja dve igri, ki sta kot naročeni za Noč čarovnic

Vikend je pred nami in ta bo zavit v strašljive tone. Tu je namreč praznik Noč čarovnic, kar pomeni veliko gledanja strašljivih filmov, igranja grozljivih iger in branja Stephena Kinga.

Trgovina Epic Games nas je že prejšnji teden dobro založila z brezplačnimi grozljivimi igrami, za prihajajoči vikend pa so svojo ponudbo samo še izboljšali.

Spet sta na voljo dve brezplačni igri in prva med njimi sliši na ime Blair Witch. Gre za naslov, ki je bil spočet po filmski predlogi in če morda do zdaj še vedno niste pogledali originala The Blair Witch Project iz leta 1999, potem zamujate eno najbolj grozljivih izkušenj vseh časov. Samo ne gledati tiste “predelave” iz leta 2016, ki je res grozljiva, ampak iz napačnih razlogov. Za igro je poskrbel razvijalec Bloober Team in Blair Witch je ob izidu požel povprečne do visoke ocene. Vaša kopija vas čaka tukaj.

Druga brezplačnica je Ghostbusters: The Video Game, ki je predelava igre iz leta 2009. Vrača se stara garda lovilcev duhov in če boste v Blair Witch jokali od strahu, bodo tu tekle solze smeha, saj je Ghostbusters pač komedija. Vaš izvod je tule.

Obe igri lahko brezplačno prevzamete do 5. novembra, takrat pa bomo dobili v brezplačno ponudbo novo igro – Wargame: Red Dragon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime