Ta 3D sprehod skozi hišo je ena bolj zanimivih “iger” letošnjega leta

Spletna stran PCGamer je pred nekaj dnevi objavila hudo zanimiv članek o precej unikatni igričarski izkušnji. Da, narekovaji so tu hudo potrebni, saj je v bistvu tokrat ne pišemo o dejanski igri, ampak o čisto navadni hiši, skozi katero se lahko sprehodimo v interaktivnem 3D okolju.

Kako točno je Twitter uporabnik Pat Ashe odkril to zadevo za zdaj ni jasno, a zadeva je hitro pridobila na popularnosti. Hiša, ki se nahaja v Louisvillu, se prodaja na naslednji povezavi in od zunaj ni videti kaj preveč nenavadno. Vendar se zadeva hitro spremeni, ko enkrat začnete klikati na puščice in se v slogu Google Street Viewa sprehodite skozi sobe po hiši.

Lastnik tega bivališča je bil očitno precej poseben poba, saj se mu pred prodajo ni dalo preveč pospravljati svojega prebivališča. Rezultat je unikaten vpogled v privatno življenje nekoga, ki očitno ne meče rad stvari stran in med sprehodom skozi škatle, zapuščene sobe in zaprašene hodnike. Celotna izkušnja precej spominja na igro Gone Home, le da tu ni nobene zgodbe in na vas ne bo skočil noben pošastek. Vendar domišljija je presneto učinkovita stvar in sami si lahko ustvarite sliko lastnika stanovanja in kaj vse je v svojem življenju dosegel in tudi obiskal.

Zadeva je od odkritja postala prava senzacija. Streamerji so začeli postavljati izzive in “speedrune” in dobili smo celo predelavo za VR, ki si jo lahko ogledate na naslednji pvoezavi. Nekdo je celo izsledil bizarnega lastnika in ga povabil na intervju in ni vrag, da bo zadeva kmalu predelana v neko grozljivko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime