Ogromna modifikacija Fallout: The Frontier dobila svež napovednik

Fallout: The Frontier je modifikacija za igro New Vegas in je v razvoju že štiri leta. Gre za ogromen projekt, ki bo ponudil toliko vsebine kot kakšen od uradnih dodatkov za New Vegas, razvojna ekipa pa vsak mesec doda nekaj nove vsebine.

Dogajanje se bo tokrat preselili v zamrznjeno okolico Portlanda. Sicer Portland ni ravno znan po svoji snežni okolici, a uradna razlaga pravi, da so jedrska orožja v zrak dvignila ogromno prahu, ta je blokiral sonce in zato je bilo mesto od takrat dalje zavito v snežni objem.

V The Frontier se bomo zopet srečali z organizacijama NCR in Legion, tem pa se bodo pridružili še Scavengers. Čaka nas tudi kup novih nalog, novih sovražnikov in orožij, videli pa bomo celo vozila. Ta sicer v novem napovedniku izgledajo malce smešno, saj je pogon, ki je poganjal Fallout: New Vegas, že hudo zastaran ne samo grafično, ampak tudi animacijsko.

Vseeno pa je The Frontier videti hudo ambiciozno in če nas bo skozi avanturo peljala zanimiva zgodba, potem se požvižgamo na grafiko.

Žal je datum izida še vedno neznanka, na uradni strani je preprosto zapisano, da se ekipa trudi po najboljših močeh, a projekt delajo v prostem času, zato je zamuda opravičljiva.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime