Popularna streamerka Pokimane omejila maksimalno vsoto donacij

Kakšen je občutek, ko se zavedaš, da imaš preveč denarja? Upam, da enkrat moja pisunska kariera res skoči v stratosfero in da vam bom znal na to vprašanje odgovoriti s člankom, ki ga bom stipkal na zlato podkovani tipkovnici in miški, okrašeno z diamanti.

Znajo pa na takšno vprašanje odgovoriti streamerji, saj veliko med njimi služi mesečno pošteno zaobljene dolarske številke, zato niti ni presenetljivo, da si lahko privoščijo drage avte, ogromne vile ter naročnino na Netflix in HBO hkrati. Ena izmed takšnih bogatunk sliši na ime Pokimane, katere trenutna vrednost je ocenjena med 1 do 2 milijona ameriških bankovcev.

To je v teh kriznih časih dovolj, da se ji za prihodnost ni treba pretirano obremenjevati. To miselnost drži tudi streamerka, ki kljub svoji popularnosti ostaja v realnosti in se ne zapleta v kakšne drage podvige ter živi dokaj normalno življenje.

Pred kratkim se je odločila združiti moči s platformo StreamLabs in tako je omejila maksimalno vsoto, ki ji lahko kdo nakaže na njen kanal. Meja je skromnih 5 $ in Pokimane pravi, da trenutno več ne potrebuje in da naj gledalci svojo podporo namenijo tudi drugim streamerjem.

Zahvalila se je še vsem svojim podpornikom, ki so stali ob njej tudi takrat, ko so njeni dolgovi presegli 20.000 dolarjev in neizmerno je lahko vesela, da je lahko danes na tem položaju, kot je.

Lepa poteza, a zlobni jeziki so že začeli razlagati, da je to samo premeten marketinški trik, ki naj bi ji prinesel nove sledilce in jih hkrati celo dvignil število donacij. To je pač internetna mentaliteta in danes človek ne more narediti več ničesar, ne da bi bil takoj obtožen alternativnih motivov.

Pokimane je dva tedna nazaj nagovorila svoje gledalce, da naj prenehajo streamerjem donirati stvari, saj imajo dovolj denarja in da naj razmislijo, kaj delajo s svojimi financami in komu jih ponujajo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime