Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik se osredotoči na nordijsko mitologijo

Presneto, če mi ni prihajajoči Assassin’s Creed Valhalla čedalje bolj všeč. Tisti prvi napovedniki na meni niso pustili dobrega vtisa, a zalotil sem se, da mi je bil vsak nadaljnji video bolj všeč in zaradi splošnega pomanjkanja iger sem se začel hudo veseliti nove Assassin’s Creed avanture, ki nas bo tokrat odpeljala v dobo Vikingov. Iger iz tega obdobja preprosto ni in v zadnjih letih se je tej niši še najbolj približal God of War iz leta 2018, le da je bil tisti seveda popolnoma fantazijski.

Ubisoft nam je včeraj prikazal povsem nov napovednik, ta pa se tokrat ne osredotoči na bojevanje ali pa karakterje, ampak predvsem na božanstva. Kot vsi vemo, so bili Vikingi hudo veren narod in v imenu Bogov so izvajali raznorazne grdobije, vera pa je tudi narekovala njihovo vsakdanje življenje.

To naj bi čutili tudi v igri, ki bo med drugim vsebovala RPG mehanike in razvejana pogovorna drevesa. Vse to bo nato pomembno vplivalo na nadaljnje podajanje dogodkov. Zanimivo je, da lahko v posnetku celo vidimo obljubljena nebesa Vikingov, Valhallo in očitno nas bo naše potovanje odpeljalo tudi v onstranstvo. Stavimo, da bo naš junak Eivor pojedel kakšne čudne gobice in bo ta nebesa samo haluciniral. Ubisoft je namreč znan po tem, da v igre rad vpelje sanjave sekvence in glede na to, da se Assassin’s Creed igre vsaj približno držijo realizma, sprehajanje po Valhalli ravno nima smisla.

Assassin’s Creed Valhalla izide že 10. novembra, kar je samo še en teden stran. Pred izidom si je pametno še enkrat ogledati sistemske zahteve, za prednaročila konzolnih verzij pa se obrnite semkaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime