Simpatični Kingdom: Classic si lahko trenutno pridobite povsem brezplačno

Ali je možno narediti strategijo upravljanja kraljestva, le da svojega igranja ne izvajamo iz ptičjega pogleda, ampak iz 2D stranskega gledanja? Seveda da lahko. To je leta 2015 dokazala simpatična igra Kingdom: Classic, ki nas postavi v vlogo junaka, ki v srednjem veku poskuša zgraditi svoje kraljestvo, vmes pa se bo moral spopadati z zavojevalci, nezadovoljnimi podaniki in zamerljivimi princesami.

Igra je zavita v retro pikslasto podobo in je kasneje dobila nadaljevanje New Lands, ki ga je že nekaj časa nazaj brezplačno ponudila trgovina Epic Games. A tudi Classic ni odveč in če obiščete Humble Bundle trgovino, se prijavite v trgovino in kliknete na ogromni zeleni gumb Get the Game, vas bo v vašem e-poštnem nabiralniku pričakala koda za igro, ki jo boste nato lahko aktivirali na Steamu. Igra drugače zase zahteva 5 €.

Ne pričakujte pa lahke izkušnje, saj Kingdom: Classic velja za precej težko igro, še posebej na začetku. A če vam te dni česa ne manjka, je to čas za učenje novih igralnih mehanik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime