BloodRayne 1 in 2 dobivata predelavi

Se ti morda ne sanja, kaj za vraga je BloodRayne? Potem si zagotovo premlad, da bi v začetku tisočletja igral to vampirsko igro, ki je ob svojem izidu dvignila kar nekaj prahu.

V BloodRayne namreč igramo mlado vampirko, ki jo nadzorujemo iz tretjeosebnega pogleda. Igranje se vrti okoli pretepanja navadnih sovražnikov in večjih šefov, svoje zdravje pa obnavljamo preko zapikovanja zob v vratove in sesanja sladke rdeče tekočine. Vse to ni nič nenavadnega, a kar je BloodRayne razlikovalo od drugih iger, je igranje na seksualno noto. Naša vampirka namreč za sesanje krvi naskoči svojo tarčo in vse skupaj izpade, kot da gledamo vročo predigro, ne pa kruto paranje vratov. BloodRayne to še dodatno podkrepi z opolzkim dialogom in hojo, ki bo kakšnemu najstniku hitro pognala rdečico v obraz.

Leta 2005 smo nato še dobili film, ki ga je režiral Uwe Boll – režiser, znan po svojih obupnih predelavah igričarskih licenc v filmsko obliko. Od kje točno je Uwe takrat nabral kvalitetne igralce, kot so Michael Madsen, Michelle Rodriguez in Ben Kingsley ni znano, je pa bil film takšna katastrofa, da je za izdelavo potreboval 25 milijonov dolarjev, v kinih pa je zaslužil samo dobre 3 milijone zelencev.

Skratka, BloodRayne ime ni ravno kovano v zvezde, razvijalec Ziggurat Interactive pravi, da je čas za vrnitev sexy vampirke. Tako so napovedali predelavo obeh iger (da, obstajata celo dva dela), obe pa bosta podnaslovljeni z iztočnico Terminal Cut.

Nadgradnja prinaša višje ločljivosti, glajenje robov, izboljšane vmesne sekvence, boljšo osvetljavo in sence, podporo za kontrolerje in optimizacijo za sodobne sisteme.

Terminal Cut bomo lahko nabavili samo v trgovinah GOG in Steam, izid pa je napovedan za 20. november. Če si igro že lastite na kateri od platform, potem boste nadgradnjo dobili povsem brezplačno, res pa upamo, da ta predelava s sabo ne bo prinesla tudi novega filma.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime