BloodRayne 1 in 2 dobivata predelavi

Se ti morda ne sanja, kaj za vraga je BloodRayne? Potem si zagotovo premlad, da bi v začetku tisočletja igral to vampirsko igro, ki je ob svojem izidu dvignila kar nekaj prahu.

V BloodRayne namreč igramo mlado vampirko, ki jo nadzorujemo iz tretjeosebnega pogleda. Igranje se vrti okoli pretepanja navadnih sovražnikov in večjih šefov, svoje zdravje pa obnavljamo preko zapikovanja zob v vratove in sesanja sladke rdeče tekočine. Vse to ni nič nenavadnega, a kar je BloodRayne razlikovalo od drugih iger, je igranje na seksualno noto. Naša vampirka namreč za sesanje krvi naskoči svojo tarčo in vse skupaj izpade, kot da gledamo vročo predigro, ne pa kruto paranje vratov. BloodRayne to še dodatno podkrepi z opolzkim dialogom in hojo, ki bo kakšnemu najstniku hitro pognala rdečico v obraz.

Leta 2005 smo nato še dobili film, ki ga je režiral Uwe Boll – režiser, znan po svojih obupnih predelavah igričarskih licenc v filmsko obliko. Od kje točno je Uwe takrat nabral kvalitetne igralce, kot so Michael Madsen, Michelle Rodriguez in Ben Kingsley ni znano, je pa bil film takšna katastrofa, da je za izdelavo potreboval 25 milijonov dolarjev, v kinih pa je zaslužil samo dobre 3 milijone zelencev.

Skratka, BloodRayne ime ni ravno kovano v zvezde, razvijalec Ziggurat Interactive pravi, da je čas za vrnitev sexy vampirke. Tako so napovedali predelavo obeh iger (da, obstajata celo dva dela), obe pa bosta podnaslovljeni z iztočnico Terminal Cut.

Nadgradnja prinaša višje ločljivosti, glajenje robov, izboljšane vmesne sekvence, boljšo osvetljavo in sence, podporo za kontrolerje in optimizacijo za sodobne sisteme.

Terminal Cut bomo lahko nabavili samo v trgovinah GOG in Steam, izid pa je napovedan za 20. november. Če si igro že lastite na kateri od platform, potem boste nadgradnjo dobili povsem brezplačno, res pa upamo, da ta predelava s sabo ne bo prinesla tudi novega filma.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTube bo začel kazati oglase na vseh posnetkih, pa čeprav jih ni odobril ustvarjalec videa

Oglasi so te dni na YouTubu čisto preveč razpasli in situacija je postala že presneto nadležna. Za vas imam iz tega tudi en zanimiv...

Število igralcev na kontrolerjih se je na Steamu v zadnjih dveh letih podvojilo

Včasih je na PC-ju veljalo preprosto pravilo, da so vse igre tekle samo na navezi miške in tipkovnice, medtem ko so bili kontrolerji podprti...

Cyberpunk 2077 razvijalec je igro igral 175 ur pa še ni prišel do konca

Že dolgo se ve, da bo prihajajoči Cyberpunk 2077 imel krajšo zgodbo kot pa The Witcher 3. Razvijalec CD Projekt RED je povedal, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!