Novi napovednik za Assassin’s Creed Valhallo dobro oriše vse naše aktivnosti v igri

Samo še 5 dni nas loči od izida novega dela Assassin’s Creed franšize in založnik Ubisoft nas pridno zadnje dni zalaga z novimi napovedniki.

Tokratni video pa prihaja izpod rok spletne strani IGN, ki se je odločila, da igralcem malce bolj predstavi časovno obdobje Vikingov in s čim vse se bomo srečali ob preigravanju Valhalle.

in takoj se vidi, da je ta video delal nekdo, ki se ni samo osredotočal na spektakularne kadre, ampak tudi na igralne mehanike, za katere prej nismo vedeli. Kot zavojevalec se bomo morali spopadati z različnimi sovražniki, ki bodo poseljevali Anglijo. Zaveznikov bo bolj malo, zato se bo v angleško zasedenih kampih treba zamaskirati, saj nas bodo drugače vojaki napadli takoj, ko nas zagledajo. Zanimivo je, da bo nasprotnik v boju uporabljal tudi kakšne podpasne manevre, kot je denimo metanje peska v oči, ki bo našega junaka za nekaj časa oslepil. Prav tako lahko vidimo, da bo bojevanje veliko bolj brutalno in sekanje z ogromno sekiro bo prišlo hudo prav pri tepežu večjega števila nasprotnikov naenkrat.

Za zavzemanje sovražnih trdnjav bomo morali nabrati posadko, tokrat pa se ne bomo prevažali po morju, ampak samo po rekah, ki bodo priročne za prečkanje večjih razdalj. Tudi tam bo treba biti pozoren, saj bomo lahko naleteli na rečne blokade, ki jih bo treba najprej posekati, če bomo želeli nadaljevati pot. Očitno bo Valhalla vseboval tudi nekakšen sistem plačancev, ki so nas zasledovali tudi v predhodniku Odyssey, videti pa je, da bodo v Valhalli precej večji izziv in jih igra kategorizira za nekakšne mini šefe.

Assassin’s Creed Valhalla je videti zelo vzpodbudno, da bo le optimizacija dodelana, saj je Ubisoftov nedavni naslov Watch Dogs Legion na tem mestu precej razočaral. To bomo lahko preverili 10. novembra, ko se bo zgodil tudi uraden izid igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime