Igra Dungeons 3 brezplačna na Epic Games trgovini

V igrah vse preredko zastopamo stran zlobnih fantov in skoraj vedno moramo nastopati v vlogi nekih dobričin, ki morajo rešiti deželo pred pogubo, vsa odgovornost pa vedno pade na naša pleča, medtem ko se ostali prebivalci mesta praskajo po gonadah in vsake toliko zatavajo v lokalno beznico za svež vrček piva.

Narediti igre, ki bi držala privlačno kampanjo, igrano iz strani zle strani, vsekakor ni lahka naloga. V zadnjih letih je takšen podvig uspešno opravila RPG igra Tyranny, ki pa je bila slabega oglaševanja kriminalno spregledana in čeprav je bil špil odličen, razvijalec Obsidian bržda nikoli ne bo izdal nadaljevanja.

Vendar nič ne de, saj lahko za tolažbo preigramo igro Dungeons 3, ki sicer za razvoj ni imela nekega rekordnega proračuna, a je vseeno precej zabavna igra. Nastopamo v vlogi zlobneža, ki mora oblikovati svojo podzemno ječo, vanjo namestiti cel kup zveri in pasti. Nato samo še pritajeno čakamo, da se kakšen pogumen, a neumen pustolovec spusti v raziskovanje naše veže, in ko se bo neizogibno enkrat ujel v past, bo po zatemnjenih hodnikih samo še odmeval naš zlobni smeh.

Zadeva tako malce spomni na starodavni Dungeon Keeper in čaka nas kar 20 misij, ki jih lahko preigrate tudi v sodelovalnem načinu s še enim igralcem. Prav tako je Dungeons 3 trenutno povsem brezplačna v Epic Games trgovini, tako da jo lahko s klikom preko te povezave za vedno aktivirate v svoji knjižnici.

Epic Games za naslednji teden pripravlja novo brezplačnico, to pa bo igra The Textorcist – zanimiva igra, v kateri nasprotnike odpravljamo s hitrim tipkanjem besed.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime