Nek tip se je preko plastičnih operacij spremenil v čisto pravega Orka

Cosplay je zelo zanimiva umetnost, saj na enem mestu združuje ljubezen do ustvarjanja, kreativnosti in unikatnosti, poleg tega pa je lahko zadeva presneto zabavna. Z dobro masko in kakovostno izdelano opremo se lahko hitro spremenite v čarodeja iz World of Warcrafta ali pa s sukanjem svetlobne palice in delanjem zvokov “whaaaan whan shpew shpew” transformirate v Jedija ali zlobnega Sitha. Nekateri gredo še korak dlje in ustvarijo kratke filme, v katere zapečejo dobro mero posebnih učinkov in tako končno vsaj na pol uresničijo svoje sanje igranja v Star Wars filmu.

Potem pa je tu ta 41-letni Brazilec, ki ga poznamo samo pod preprostim imenom Orc. Možak, ki prihaja iz majhne vasice Iguatemi je naravnost obseden z modifikacijami svojega telesa. Prvo tetovažo si je nadel, ko je bil star 15 let, ko pa je dopolnil 35 let, pa je začel na svoje telo dodajati tudi ostale zadeve. Pod kožo si je namestil cel kup prstanov in ostalih okraskov, zaradi katerih bi kontroler pred vkrcanjem na letalo doživel božjastni napad, hkrati pa si je razpolovil tudi jezik. 80 % njegovega telesa je tako skrito pod tetovažami in ta postopek je spravil tudi na svoji očesni zrkli.

Kot da vse skupaj še ni bilo dovolj je pred kratkim zapravil še dodatnih 450 €, da si je v usta namestil dva čisto prava okla. Tako je bila njegova transformacija v Orka zaključena, a Orc pravi, da z modifikacijami še ni zaključil.

Čeprav tip izgleda, kot da najraje prebiva v pokrajini Durotar, ki je dom Orkov iz igre World of Warcraft, Brazilec pravi, da se ne zgleduje po nobenem in da tudi inspiracije ni dobil od nikjer drugje. Pravi, da so bile vse te tetovaže in modifikacije narejene samo zato, ker je to njegov način izražanja in da se tako udobno počuti v svoji koži.

Priznava sicer, da ga ljudje čudno gledajo in da njegov videz nase privleče kar veliko radovednih oči. Njegovi starši nad njegovim hobijem niso navdušeni, prijatelji pa pravijo, da se jim zdi njegova obsesija čudna. Vendar pa je to njihov problem in Orc bo še naprej delal tisto, kar ga veseli.

V intervjuju za spletno stran LadBible je na koncu izrekel presenetljivo pametne besede:

“Živite, bodite srečni, potujte, ljubite. Delajte, kar vam je všeč. Življenje gre mimo zelo hitro in smrt je zagotovljena.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime