Slovenska VR skupnost bo konec novembra gostila turnir iz igre Beat Saber

Slovenski ljubitelji VR iger s podporo E-športne zveze Slovenije prirejajo slovenski Beat Saber turnir.

Turnir se bo odvijal v živo na Twitchu, in sicer v nedeljo, 29. novembra, zabava pa se bo začela ob 17.00. Na turnirju se bo pomerilo 8 najboljših slovenskih igralcev te nore VR igre, sprejemajo pa tudi prijave igralcev. Če radi švigate z žaromeči in zraven še malce migate v plesnih ritmih, ki bodo tokrat vsebovali tudi slovenske pesmi kot je Brizgalna brizga, potem se odpravite na naslednjo povezavo in do 22. novembra izpolnite prijavnico.

Za naslov prvaka pa se bo treba pošteno preznojiti, saj bo turnir potekal na najtežjih težavnostih. Turnir, ki bo trajal okoli uro in pol, bodo člani skupnosti popestrili s predstavitvijo zmožnosti VR tehnologije in prikazom najboljših VR iger. Če ste do sedaj še oklevali z vstopom v svet iger v navidezni resničnosti vas bo ta dogodek zagotovo prepričal v nakup povsem svojih VR očal.

Za več informacij se lahko pridružite tudi slovenski VR skupnosti na Discordu, kjer redno potekajo debate okoli VR iger, kraj pa je izjemno gostoljuben tudi za tiste, ki še nikoli niso pomočili prstov v vode navidezne resničnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime