Grozljivka The Medium prestavljena na januar, krivec pa je Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je tako velika igra, da njen izid pomembno vpliva na izide drugih iger, ki se preprosto ne želijo z njo pomeriti na trgu. Zadnja prestavitev igre na 10. december je že vplivala na izdajo novo posodobitve za Path of Exile, saj so razvijalci preprosto povedali, da bi morala posodobitev iziti decembra, a jo bodo zaradi Cbyerpunka 2077 prestavili na kasnejši datum.

Enako se je sedaj zgodilo za igro The Medium. Grozljivka, na kateri dela razvijalec Bloober Team, zaslužen za serijo Layers of Fear, je videti čudovito, a je imela to nesrečo, da je imela napovedan izid za 10. december. Ker se s Cyberpunkom 2077 niso želeli spopasti, je razvijalec preprosto napovedal prestavitev izida. V izjavi za javnost so sicer zapisali, da je razlog COVID-19 situacija, vendar pa so zraven še dodali, da bi nekatere igre morali iziti v novembru, a ker se to ni zgodilo, so prisiljeni zamakniti izid.

Zamik je še posebej boleč za Xbox Series X igralce, saj je bil The Medium eden redkih naslovov, ki bi izšel skladno s konzolo. Zdaj bomo ljubitelji grozljivk morali počakati na 28. januar 2021, ki je tudi novi uradni datum izida. Če si seveda CD Projekt RED zopet ne premisli…

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime