Novi Gorillaz glasbeni spot je bil v celoti posnet znotraj igre GTA 5

Člani skupine Gorillaz so bodisi veliki oboževalci igre GTA 5 ali pa jim je preprosto zmanjkalo proračuna za delanje novega videospota.

No, denarja jim zagotovo ni zmanjkalo, saj gre za izjemno popularno skupino, ki nas razveseljuje že več kot 20 let. Resnica je, da Gorillaz trenutno delajo na projektu Song Machine, ta pa je v sodelovanje povabil različne glasbenike, vse skupaj pa je podprto z zanimivimi glasbenimi spoti.

V osmi epizodi so se združili s glasbenikom Beckom za pesem The Valley of the Pagans, za video pa so uporabili kar igro GTA 5. Ekipa se ob umirjenih ritmih pelje skozi okolico Los Santosa v avtu Delclasse Vigero, ta pa nosi tablico z napisom Pagan. Sam spot, razen parih kaskaderskih podvigov, ni nič kaj preveč posebnega, niti ni besedilo preveč povezano z GTA-jem ali pa z igrami na sploh.

Je pa zanimiv prikaz popularnosti tega naslova, ki bo predelan za naslednjo generacijo konzol in je danes star že 7 let.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!