Halo 4 prihaja na PC 17. novembra

Microsoft se je eno leto nazaj odločil prenesti skoraj celotno Halo knjižnico na PC in za te namene je izkoristil svojo zbirko Halo: The Master Chief Collection. V enem letu jim je tako uspelo predelati prve tri Halo igre ter odvrtka Reach in ODST. Že naslednji mesec pa bodo zaključili predelavo, saj bo na PC prišla še zadnja igra iz tega paketa.

Halo 4 je izšla leta 2012 za konzolo Xbox 360 in je prva igra v Halo vesolju, ki je ni razvil Bungie ampak studio 343 Industries. Oboževalci ob izidu nad igro niso bili navdušeni, a če bi verjeli njim, bi lahko igro označili za nekaj najslabšega, kar se je do sedaj zgodilo človeštvu. V resnici gre še zmeraj za zabavno streljanko, le da je bila igralna formula malce spremenjena.

Še zadnje poglavje The Master Chief Collectiona bo na PC-ju zaživelo 17. novembra, razvijalec pa je v počastitev predelave izdal tudi nov napovednik.

Tako bo kmalu na PC-ju manjkalo samo še 5. poglavje serije, ki pa za zdaj še ni bilo napovedano za PC. Razvijalec je sicer povedal, da se zavedajo želj igralcev, da bi tudi petica prišla v The Master Chief Collection, a da za zdaj konkretnih načrtov za predelavo še nimajo. Razlog je verjetno to, da je Halo 5 najbolj osovražen del franšize in da s predelavo ne bi ravno veliko zaslužili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime