Igralec Wentworth Miller se ne bo vrnil v 6. sezono serije Prison Break

Serija Prison Break se je rodila 15 let nazaj in skoraj takoj postala svetovni televizijski hit. Beg iz zapora bi lahko označili eno od tistih prvih serij, ki je ponujala “binge” gledanje, ki je v današnjem svetu, kjer na vsakem koraku na nas preži nov pretočni servis, že nekaj povsem običajnega.

Prison Break se je leta 2017 vrnil na televizijske zaslone, takrat pa je bilo tudi veliko upanja za 6. sezono. Ta ni bila nikoli uradno potrjena, a okoli nje vseskozi krožijo govorice. Pri njih je veliko pripomogel tudi igralec Dominic Purcell, ki je v seriji nosil vlogo Lincolna Burrowsa.

View this post on Instagram

"This is my favorite IG account," someone wrote in response to a recent post. Thank you. I want you to know I saw that. I see the positive comments and DMs (a lot of them anyway). Affectionate. Supportive. Appreciated (by me). Obviously there are comments and DMs I appreciate less. Who are these people? On my page? What backwards-ass, Stone Age values country did they crawl out of? The U.S.? I won't be disappearing (too many cool things to repost). The ability to comment likely will. I'm not concerned for myself. I can't be "bullied" in this space. I have too much power. "Delete. Block. Deactivate." Etc. But I take seriously the possibility of queer kids visiting here, recently out of the closet or exploring the idea… I don't want them exposed to bullshit. On a related note… I'm out. Of PB. Officially. Not bec of static on social media (although that has centered the issue). I just don't want to play straight characters. Their stories have been told (and told). So. No more Michael. If you were a fan of the show, hoping for additional seasons… I understand this is disappointing. I'm sorry. If you're hot and bothered bec you fell in love with a fictional straight man played by a real gay one… That's your work. – W.M. 🏳️‍🌈

A post shared by @ wentworthmiller on

Če se obuditev serije res zgodi, pa v njej ne bomo gledali igralca Wentwortha Millerja, ki je v seriji igral glavno vlogo Michaela Scofielda. Igralec je svojo odločitev objavil na svojem Instagram profilu, kjer je za svojo odločitev podal tudi pojasnilo. Pravi, da enostavno noče več igrati heteroseksualnih vlog in da so bile njihove zgodbe že večkrat povedane. Miller je leta 2013 javnosti sporočil da je gej in po novem se želi osredotočiti na vloge, ki se poistovetijo z njegovo seksualnostjo.

Njegova odločitev je zagotovo razočarala oboževalce, njegovi soigralci pa ga podpirajo. Soigralka Sarah Wayne Callies je svojo podporo izrazila na Instagramu, njegov brat iz serije, Dominic Purcell, pa je pozdravil njegov pogum.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!