Grounded dobil novo ogromno posodobitev

Igra Grounded je pred časom izšla v Early Access načinu in je tako sledila korakom večine obetavnih projektov, ki najprej izidejo v načinu Zgodnjega dostopa. To pomeni, da so najprej bili vsi navdušeni nad novo igro, a sčasoma zabavo zamorijo hrošči in pomanjkanje nove vsebine.

Tako je bilo tudi za Grounded – igra, v kateri se pomanjšamo na velikost žuželke in se moramo nato boriti za preživetje sredi travnika. Na njej dela razvijalec Obsidian, ki je bil nad uspehom tega naslova kar precej precej presenečen. V igro so začeli pridno dodajati novo vsebino in včeraj so praznovali nov dosežek – igra je pridobila že 5 milijonov igralcev.

Pred kratkim smo dobili novo večjo posodobitev Koi Pond. Ta prinaša povsem novo območje in sicer ogromno lužo, ki vsebuje nova bitja in z njimi tudi nevarnosti. Lahko bomo lovili paglavce, ki jih bomo lahko spekli in pojedli, za vrat pa se nam bodo spravili nadležni vodni pajki, ki bodo neprevidne igralce hitro poslali v onostranstvo.

Posodobitev prinaša še cel kup manjših popravkov in optimizacije. Razvijalec je dodal podporo za HDR in pošteno predelal igralne mehanike. Loki so sedaj močnejši in zastrupitev veliko bolj smrtonostna.

Obisidan je povedal, da želi najprej v igro dodati vsa območja, nato pa se bo spravil delati na štoriji in nalogah in stranskih aktivnostih. Kdaj bo to, si za zdaj še ne upajo napovedati, do takrat pa lahko uživate v Zgodnjem dostopu, ki na Steamu zase zahteva 29,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime