Netflix potrdil 3. sezono serije The Umbrella Academy

Res je, da pretočni servis Netflix odobri skoraj vsak projekt, ki ga dobijo pred sebe in logično je, da trenutno delajo na širjenju kataloga, pa čeprav potem v njem naletimo na veliko zanič stvari. Vendar pa vsake toliko pridobijo tudi kakšno instantno uspešnico, kot sta denimo seriji The Witcher in Stranger Things.

V to kategorijo hitov lahko uvrstimo tudi serijo The Umbrella Acedemy, ki je julija dobila svojo drugo sezono in ta je bila po mnenju gledalcev poštena nadgradnja že te tako dobre prve sezone. Zato je bilo tudi logično, da bo zadeva dobila tudi 3. sezono, a Netflix je skrival uradno najavo vse do včeraj.

To se objavili kar na svojem Twitter profilu in sicer preko slike, ki na sebi nosi številko tri z zanimivo oblikovanim dežnikom. Zraven je bilo pripisana tudi spremna beseda, ki pravi, da pri potovanju skozi čas nikoli ne veš, kje boš končal.

Snemanje se zaradi koronavirus krize še ni začelo. Produkcija naj bi štartala februarja 2021 v Torontu, vračajo pa se vsi igralci, ki so nas veselili v prejšnjih sezonah. Kdaj bo zadeva nato dokončno prispela na Netflix še ni znano, a pred koncem naslednjega leta je ne pričakujte.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime